Relativno kratko postojite, a već ste skrenuli pažnju najšire javnosti pobedom na 47. Gitarijadi u Zaječaru. Kakve utiske nosite iz Zaječara i koliko vam znači pobeda na najstarijem festivalu demo bendova u ovom delu sveta?

S obzirom da je Gitarijada festival sa najdužom tradicijom na ovim prostorima i od velike važnosti u regionu, bila nam je velika čast sam plasman u finale, a kamoli pobeda. Prezadovoljni smo pre svega prijemom i organizacijom Gitarijade, a svakako da je od velike važnosti, pogotovo zato što smo mi bend koji postoji nepunih godinu dana. Tako da je ovo, po svemu sudeći, dobar početak.

Sada kada su već slegli utisci iz Zaječara, da li ste definisali planove za budućnost. Šta je to što možemo očekivati od Mud Factory u narednom periodu osim objave izdanja?

Za početak planiramo da završimo spot čije smo početne kadrove uradili u Zaječaru, a zatim da uradimo dobru promociju pomenutog EP-a. U planu imamo što više nastupa, jer smo pre svega live bend i u tome leži naša snaga, u direktnoj i efektivnoj interakciji sa publikom.

Intervju u celosti možete pročitati na veb sajtu TIME MACHINE MUSIC.

Categories: 47. Gitarijada, VESTI

Leave a Reply