GODDAMN – Vranje (SRB)

goddamn

GodDamn (Vranje) – (southern rock/grunge/heavy rock)
Miodrag Dimitrijević Shima – vokal, gitara Milan Stojković Zverko – bubnjevi Dejan Mitić Beci – bas gitara Milan Stefanović – gitara

Nastali smo i zagrmeli početkom 2011. godine pod nazivom „Blindfold“, da bi sve na svoje mesto došlo (nova postava, definisan žanr i samim tim novo ime „GodDamn“) početkom 2013. godine. Za sada imamo pozamašnu skupinu fanova i dosta svirki iza nas i kako stoje stvari još mnogo, mnogo više ispred nas.
Izdvajamo učešće na „PIN“ koferenciji na velikom festivalu „Taksirat“ (SK, Makedonija), moto-skup u Makedoniji, pobedu na takmičarskom delu najvećeg rok festivala u južnoj Srbiji „Reload“ (VH), kao i drugo mesto na „Belgrade Demo Fest Live“ (BG) uzevši glas stručnog žirija i nagradu za najboljeg pevača festivala i ubedljivo prvo mesto po novinarskom žiriju koji su sačinjavali kompetentni poznati novinari u svetu muzike. „Revolution festival“ (KU), „Drugom Stranom Fest“ (VB), „Šumadija Fest“ (KG), drugoplasirani na festivalu „Dan D“ (BG), kao i mnogobrojne lokalne i regionalne svirke i svirajući kao predgrupa naših poznatih rok bendova i učešće na mnogim festivalima u revijalnom delu. Prate nas preporuke poznatih producenata i muzičara poput Nikole Vranjkovića, Dejana Najdića Najde, Eyesburn-a itd. Pred nama je put do profesionalnog studija i izdanje našeg prvog albuma koji će se pojaviti nadamo se do kraja 2014. godine.


Fotografije sa nastupa na 48. Gitarijadi:

foto:Ivica Ivanović

Nastup na 48. Gitarijadi:

Zapratite bend na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/pages/G-o-d-D-a-m-n/402999133093222?ref_type=bookmark
https://soundcloud.com/goddamnvr
https://www.youtube.com/watch?v=3Wn_ea2wazA
https://www.youtube.com/watch?v=B_BA2nQiAYo
https://www.youtube.com/watch?v=06fFHA_0OPE
https://www.youtube.com/watch?v=QQ9HgoIs6Og

1 Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *