Rock kamp

ROCK KAMP je tradicionalno najpopularnije mesto okupljanja svih posetilaca Gitarijade. Ljudi iz Srbije i regiona spremni na druženje i spavanje u šatorima čine naš kamp jedinstvenim i nezamenjivim festivalskim iskustvom.

Smeštaj u rock kampu je besplatan. Rezervaciju mesta možete uraditi ovde.

Organizator obezbeđuje kamp prostor za smeštaj svih učesnika u park-šumi „Kraljevica“. Na slici možete pogledati uputstvo kako najjednostavnije doći do kampa od Autobuske i Železničke stanice (2km, 30min).

46 Gitarijada - kako do kampa
A – Atobuska stanica, B – Železnička stanica, C – lokacija kamp *Izvor GoogleMaps

Učesnici sami donose opremu za kampovanje.

Ishrana obuhvata jedan besplatan obrok dnevno, ručak, u izviđačkom domu.

U kampu će biti organizovano izviđačko obezbeđenje. Ali svakako podsećamo na nepisano pravilo festivala „sa sobom ponestite samo ono što možete dopustiti sebi da izgubite“. Organizator ne snosi odgovornost za gubitak ili krađu stvari.

Tokom trajanja kampa, ali i samog festivala, biće organizovano i stalno prisustvo medicinske i protivpožarne ekipe, kao i pripadnika policije.

U blizini kampa nalazi se i gradski bazen gde se kamperi mogu osvežiti za vreme boravka u Zaječaru. Cena ulaznice je 150 dinara.

Obaveza svih učesnika, organizatora i gostiju je da tokom trajanja festivala strogo obrate pažnju na higijenu kampa i svih lokacija festivala.
U slučaju promene uslova za realizaciju kampa, organizator zadržava pravo izmene i dopune programa u toku samog festivala uz blagovremeno informisanje korisnika.

6 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *