Saopštenje povodom različitih navoda u medijima

Nakon 1. sastanka organizacionog tima 48. Gitarijade & 18. Moto skupa održana je konferencija za novinare na kojoj je povodom različitih negativnih navoda, koji su se prethodnih dana pojavili u pojedinim medijima, Organizacioni odbor Gitarijade izdao sledeće

S A O P Š T E NJ E

Javna ustanova Gitarijada Zaječar potvrđuje da su naši predstavnici bili u Sjedinjenim američkim državama i da su tom prilikom razgovarali sa producentima nekadašnjeg festivala Woodstock. Saradnja između zaječarske Gitarijade i Woodstock-a nije precizno dogovorena ali se u načelima pričalo o njoj.

Uz pomoć festivala koji traje 48 godina, Zaječar kao grad, pozitivno se pominje u celom svetu muzike. Jedna benigna izjava poneta emocijom i željom da Zaječar što brže napreduje, uz pomoć zaječarske Gitarijade, shvaćena je na pogrešan način. Mi kao ljudi kolji su zaljubljeni u rokenrol, nosimo u sebi takve emocije. Poznajući sisteme vrednosti uspeha naše zaječarske Gitarijade i kako smo mukotrpno došli do 48. Gitarijade, nećemo dalje da polemišemo o tome da li ćemo da sarađujemo i sa kim jer imamo puno posla kako bi što bolje i uspešnije organizovali predstojeću manifestaciju koja će biti održana od 29.07 – 02.08.2014. godine. U tim danima će svi videti ko su ustvari pravi gosti i ko su sve ljubitelji Gitarijade.

Uz srdačan pozdrav,

Zaječarska Gitarijada 4ever
Organizacioni odbor Gitarijade

 

Foto: Miloš Milojević

Možda vam se svidi i...

2 Comments

  1. 48 godina , stvarno treba ceniti tu cifru. Ali, uzalud kada se kod nas ne cene domaći i već postojeći brendovi već se uvode i veličaju neke novotarije. Drugim rečima imaš Gitarijadu koja je decenijama i u SFRJ bila No.1 , i umesto da se tradicija nastavi i da se još uvećava ,troše se pare na desetine drugih festivala u pokušaju da će možda zaživeti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *