48. Gitarijada očekuje rekordnu posećenost

U Zaječaru je danas, 31. marta 2014. godine, održana 1. sednica Organizacionog odbora 48. Gitarijade & 18. Moto skupa na kojoj su usvojene odluke o radnim telima i delokrugu rada. Tom prilikom je rečeno da će zbog velikog broja očekivanih posetilaca, ljubitelja rock&roll-a, kampera i bajkera ove godine posebna pažnja biti posvećena uređenju infrastrukture na brdu Kraljevica na kojem se tradicionalno održava ovaj rock spektakl kako bi boravak na ovom mestu u vreme trajanja festivala bio što prijatniji. U ovom obimnom poslu veliku podršku Gitarijadi će pružiti grad Zaječar.

Danas je takođe saopšteno da će zaječarski moto skup koji se organizuje uporedo sa Gitarijadom, biti centralni moto skup Moto asocijacije Srbije te da se očekuje dolazak predstavnika pedesetak moto klubova, članova ovog udruženja a samim tim i rekordno veliki broj bajkera iz čitave Srbije ali i okolnih zemalja.

Organizacioni odbor 48. Gitarijade & 18. Moto skupa saopštio je i da će ove godine program početi dan ranije, tačnije 29. jula, a trajaće do 02. avgusta.

Nakon sastanka održana je konferencija za novinare na kome prezentovani zaključci sastanka i izdato saopštenje povodom različitih navoda u pojedinim medijima.

Možda vam se svidi i...

1 Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *