Bajaga i instruktori za najveću posetu ikada na Gitarijadi

Nakon što je obradovao sve zainteresovane fanove u zaječarskom Irish pubu promocijom svoje knjige novog CD-a, Momčilo Bajagić Bajaga, otvorio je drugo veče Gitarijade pred oko 15 hiljada posetilaca na Rock stejdžu 46. Gitarijade u Zaječaru.

Pored pesama sa svog poslednjeg albuma, koji nosi naziv „Daljina, dim i prašina“, Bajaga i njegovi instruktori odsvirali su skoro sve svoje najveće hitove. Reklo bi se pravi potez organizatora, obzirom da je na lokaciji kod Vašarišta, bilo više ljudi nego na bilo kojoj Gitarijadi do sada.
– Evo me u Zaječaru posle tačno 21. godine i veoma mi je drago što sam ponovo ovde, na jednoj od najvažnijih rock manifestacija u Srbiji. Ovo je jedan od retkih festivala u zemlji, a i u svetu koji je stariji od mog benda i želim organizatorima i Zaječarcima da Gitarijada traje još dugo.

Na konferenciji za štampu u improvizovanoj Sali koja je smeštena neposredno uz binu, Bajaga je napomenuo i to da mu je bila čast da bude predgrupa mladim bendovima, i da će uvek rado biti predgrupa mladim muzičarima samo da ih ima što više i da je divno to što Gitarijada daje centralno mesto baš tim mladim i neafirmisanim bendovima, jer ovo je odlična prilka da napreduju u karijeri i da steknu iskustvo svirajući sa već afirmisanim bendovima.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *