Britanski muzički portal „Emerging Indie Bands“ grupu VIZIJA uvrstio na svoju listu 90 najboljih grupa iz celog sveta za 2014. godinu

Vizija 0001

Makedonska VIZIJA, jedan od bendova finalista 47. zaječarske Gitarijade, uvršten je na listu 90 najboljih mladih bendova na svetu za 2014. godinu. Britanski muzički portal „Emerging Indie Bands“ postavio je ovaj sastav iz Skoplja, na visoko sedmo mesto. Članovi benda ni sami ne znaju, kako je ovaj relevantni portal došao do njihovog materijala, te kao “krivca” navode, internet.
Nedavno je još jedno važno priznanje za mlade muzičare došlo sa Rok Festa u Makedoniji, na kome je Marko Džambazoski (solo gitara, prateći vokal) proglašen za najboljeg gitaristu na Festivalu, za šta je glavna nagrada bila gitara “Yamaha Pacifica”.

Vizija 0002

Svoje učešće na Gitarijadi opisuju kao nezaboravno i za Giza magazin sa ushićenjem govore o svom nastupu i vremenu provedenom u Zaječaru.
“Zaječarska Gitarijada je nešto posebno za nas, nešto čega ćemo se sećati čitavog života. To je događaj, koji se teško može opisati rečima. Gitarijada diše neverovatno pozitivnom atmosferom i pleni svojom organizacijom. U vreme kada vlada kriza koncertnih događaja u regionu, Gitarijada uspeva ne samo da opstane, kao jedan od najstarijih rok- festivala u Evropi, već i da okupi desetine hiljada poklonika i to, ne samo iz onog našeg nekada zajedničkog regiona, o kojem stalno pričamo”.

„Emerging Indie Bands“ New Year Ninety 2015 10 – 2

Možda vam se svidi i...

1 Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *