GIBONNI & VLATKO STEFANOVSKI ZAJEDNO PRVI PUT U ZAJEČARU NA 49. GITARIJADI

11822321_907076372664502_6268155121658682875_n

Pred velikim brojem posetilaca manifestacije 49. Gitarijada, nastup su održali Gibonni i Vlatko Stefanovski, koji su oduševili sve prisutne izvođenjem pesama iz svog bogatog opusa. Izuzetni hrvatski muzičar Gibonni i proslavljeni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski uživali su zajedno sa publikom prvog dana održavanja najdugovečnije rock manifestacije.

„Gitarijada je izrasla u veliki festival. Mladi žive za njega i zato su večeras bili tu u ovolikom broju. Gibonni  i ja već dugo sarađujemo, skoro 17 godina. Volim njegove pesme i čast mi je  i zadovoljstvo to što imam priliiku da ih sa njim izvodim. Još uvek se radujem kada vidim mlade i talentovane ljude. Uspeh me ne fascinira već  talenat. Iskrne reči i iskrene melodiije su ono što krasi Džibonijevu muziku.“ rekao je Vlatko Stefanovski.

Zlatan Stipišić Gibonni bio je ljubazan da nam prenese svoje iskustvo sa Gitarijade gde je nastupao sa bivšim bendom „Osmi putnik“:

„Bio sam  na Gitarijadi sa bendom, pre 28 godina, koji je  odisao energijom i entuzijazmom. Bend koji je poslednji takve vrste, jer su tada izvođači znali da nose instrumete i po par kilometara radi probe“.

vlatkostefanovski

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *