GITARIJADA časti: Therapy? sa novim albumom na 49. izdanju!

Kultni sastav, osnovan pre više od četvrt veka, koji ima veliki broj fanova na našim prostorima nastupiće na zaječarskoj Kraljevici u okviru turneje povodom izlaska albuma “Disquiet”.
Organizatori 49. Gitarijade u Zaječaru pripremaju niz spektakularnih koncerata, a jedan od njih svakako će biti i nastup svetski poznatog benda Therapy?.

Therapy? će na 49. Gitarijadi, koja se održava od 29. jula do 1. avgusta, pored dobro poznatih hitova svirati i pesme sa upravo izašlog albuma “Disquiet”, objavljenog za novosnovanu izdavačku kuću Amazing Record Co., na kome se nalazi jedanaest pesama.

Nove pesme podsećaju na one sa čuvenog albuma “Troublegum”, a pevač i gitarista Andy Cairns izjavio je da je tokom prošlogodišnje rasprodane turneje povodom dvadesetogodišnjice pomenutog albuma shvatio šta te pesme znače za publiku a i same članove benda, mada bi bilo glupo pokušati ponovo stvoriti isto izdanje ali da mu je polazna tačka prilikom stvaranja novog albuma bila šta protagonista ´Troublegum´ radi dvadeset godina kasnije.

“Veoma smo ponosni na novi album (´Disquiet´), i smatramo da predstavlja korak napred na našem muzičkom putovanju. Jedva čekamo da publika čuje nove pesme”, rekao je Andy Cairns.
A nove pesme kao i stare hitove uživo, imaće prilike da čuju svi koji ove godine budu obreli u Zaječaru od 29. jula do 1. avgusta.

Ranije je najavljeno da će na 49. Gitarijadi svirati i Dubioza Kolektiv (ovo će biti jedini nastup u Srbiji ove godine), Galija i Kerber. Uskoro nova imena!

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *