GITARIJADA I BEDEM FEST POTPISALI PROTOKOL O POSLOVNOJ SARADNJI

Na 6. Bedem Festu u Nikšiću u Crnoj Gori, potpisan je Protokol o poslovnoj saradnji između predstavnika Gitarijade i Bedem Festa.

Protokol o poslovnoj saradnji potpisali su, direktor Ustanove Gitarijada Zaječar, gospodin Perislav Ducić i direktor Bedem Festivala, gospodin Petar Šundić.

fotomiloszvicer

“Nama je u interesu da ostvarimo saradnju sa festivalima u regionu, te od prošle godine iz dana u dan, iz meseca u mesec putujemo i ostvarujemo saradnju. Naša želja je da ostvarimo saradnju sa referentnim festivalima, jer pred nama je 50. Gitarijada. Sa velikim zadovoljstvom smo u Crnoj Gori i mislim da će ova saradnja tek imati plodove u bliskoj budućnosti” izjavio je direktor Ustanove Gitarijada Zaječar, Perislav Ducić.

U budućem periodu nakon ozvaničenog partnerstva, dva festivala će međusobnom saradnjom realizovati zajedničke projekte. Gitarijada ima ostvarenu saradnju sa još četiri festivala i to: Gitar Art Festival (Beograd), HGF (Zagreb), Silata na Roka (Sofija) i Taksirat (Skoplje).

“Ovom prilikom, po ko zna koji put izražavam jedno veliko poštovanje prema manifestaciji, koja će naredne godine obeležiti veliki jubilej. Mi kao šestgodišnji Festival smo ponosni na to,da smo pored brojnih partnerskih festivala, uspostavili saradnju i sa zaječarskom Gitarijadom“ rekao je direktor Bedem Festa, Petar Šundić.

Nikšićki festival predstavlja i prvu stanicu Gitarijada Promo Tour-a 50. Gitarijade. Naredno gostovanje uslediće na petom izdanju bugarskog partnerskog festivala Silata na Roka u Sofiji, koji će biti održan od 18. do 20. septembra.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *