GITARIJADA PROMO TOUR U SKOPLJU

Uz poršku prijatelja, sinoć je u Skoplju organizovana još jedna uspešna promocija Konkursa za učešće na najdugovečnijem festivalu neafirmisanih demo bendova.

Mladinski kulturni centar bio je ispunjen fanovima bendova The Government iz Bitolja,  Skyrise iz Tetova i kantautorke Yane Narayane iz Skoplja. Ovom prilikom, članovi benda Skyrise, promovisali su svoj prvi album pod nazivom “To Unknown”, a niški bend DOK 7, jedan od pobednika 46. Gitarijade i ovoga puta je imao sjajan nastup pred skopskom publikom.

Veći broj prisutnih makedonskih muzičara, organizatora festivala, novinara i publicista izrazili su duboko poštovanje u odnosu na jedinstvenu višedecenijsku tradiciju i podršku pozicioniranju  GITARIJADE kao najvećeg događaja ove vrste u regionu.

Podsetimo, Gitarijada promo tour počeo je 1. aprila u Sofiji, a dan kasnije, Gitarijada je promovisana i u Ćustendilu. U ova dva bugarska grada nastupili su Dok 7 i Sevi i kao i u Makedoniji, privukli veliku pažnju javnosti, ali i mladih neafirmisanih demo bendova, od koji će neki svakako nastupiti i u takmičarskom delu ovogodišnje Gitarijade.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *