GITARIJADA U KONKURENCIJI ZA NAGRADU „TURISTIČKI CVET“

Turistička organizacija Srbije raspisala je konkurs za dodelu nagrade „Turistički cvet za 2022. godinu“, najprestižniju nagradu u oblasti turizmaa u toku je online glasanje.

U kategoriji turistička manifestacija, Turistička organizacija grada Zaječara je poslala prijavu za manifestaciju Gitarijada, dok je u kategoriji elektronskih medija za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije, Tursitička organizacija grada Zaječara poslala prijavu za emisiju „Srećna Srbija sa Mirjanom Bobić Mojsilović“ koja je realizovana u organizaciji Turističke organizacije grada Zaječara“.

Turistička organizacija grada Zaječara konkurisala je u tri kategorije – za najbolju turističku organizaciju, najbolju turističku manifestaciju i za emisiju „Srećna Srbija sa Mirjanom Bobić Mojsilović“ koja je realizovana u organizaciji Turističke organizacije grada Zaječara.

U toku je online glasanje za najprestižniju nagradu na sajtu www.turistickicvet.rs, a iz Turističke organizacije grada Zaječara pozivaju sve zainteresovane da glasaju.

Kako se navodi u pravilniku konkursa, ocenjivanje se vrši u dva kruga samo za kategorije za koje je prijavljeno više od pet kandidata.

Ocenjivanje se vrši ocenama od 1 – 5, tako što se u prvom krugu odabere po pet kandidata u svakoj kategoriji, s tim da je 1 najmanja, a 5 najviša ocena. Glasovima žirija se dodaje glas internet publike, koji se vrši na pomenutom sajtu.

Posetioci sajta imaju pravo da odaberu po jednog kandidata za svaku od kategorija.

Glasanje traje do 17. novembra.

„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *