IZLOŽBA FOTOGRAFIJA “ROCK MOMENTI – OTRGNUTO OD ZABORAVA” U BEOGRADU

Izložba fotografija „ROCK MOMENTI – otrgnuto od zaborava″ startovala je ponovo pre par dana, i sada se može razgledati u galeriji Studentskog kulturnog centra u Beogradu i to do 18. februara.

rock momenti plakat bg

Nakon uspešne turneje tokom 2014. godine, izložba fotografija ROCK MOMENTI ponovo je dostupna ljubiteljima Rock fotografije. Imate priliku da pogledate neke od najbolje zabeleženih momenata u rokenrolu, na fotografijama, od kojih je dobar deo nastao na zaječarskoj Gitarijadi.

Na fotografijama ovde prisutne šestočlane grupacije okupljene pod zajedničkim imenom “ROCK MOMENTI” sveprisutni rokenrol dokument je vrlo lagano prešao u umetnički pristup. Na postavljenoj izložbi prikazan je deo kako lične tako i kolektivne istorije, a nadasve istorije rokenrola, koji uprkos raznim udarcima ispod pleksusa izdržava sva tmurna previranja i smicalice. Poetika čak šest prisutnih autora je evidentno različita. Upravo je to lepota ove postavke kao i same muzike koju autori prikazuju, kaže se, između ostalog u predgovoru kataloga izložbe ROCK MOMENTI otrgnuti od zaborava, Davida Vartabedijana.

Autori izložbe su: Anamarija Vartabedijan i Stanislav Milojković, kao i prijatelji: Raša Milojević, Milos Miša Milojević, Zoran Mojsin i Nemanja Đorđević.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *