Izveštaj sa prvog dana gitarijade

Nastupom zaječarskog Madicine benda otvoreno je drugo festivalsko veče. Zatim su svirali Cotton Pickers- i iz Mladenovca. Konačno, nešto posle pola deset, na stejdž je izašao dugo očekivani hedlajner, Dubioza Kolektiv. Svojim energičnim i nesvakidašnjim nastupom potpuno su uzburkali masu. Više hiljada ljudi, u glas su pevali i skakali.

Nakon ovog fantastičnog koncerta, krenulo je predstavljanje demo bendova. Nastupili su: Banjalučani, bend ” My last suicide”, ” Bas i stega” iz Beograda, ” NL8″ Zaječar, ” Black Jocker” Pirot, kikindski “Super confusion” i “Case remont” iz Zrenjanina.
Odlukom žirija, u sastavu: Branimir Lokner, Predrag Novković i Dragiša Radulović, u super finale plasirali su se ” Bas i stega” iz Beograda,” Black Jocker” Pirot i kikindski “Super confusion”.

U drugom delu revijalnog programa svirali su Let 3, koji je oduševio sve prisutne, a onda i beogradski, ponovo okupljeni, Eyesburn. Iako je njihv nastup počeo u ranim jutarnjim satima, ovacije publike nisu izostale. Jedan od najatraktivnijih domaćih sastava, podsetio nas je kako to rade predstavnici stare škole.
Večrašnji program počinje u devet sati, koncertom prošlogodišnjeg pobednika, grupe DOK 7 iz Niša.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *