MEDA, VUK I SANDOKAN U DANGUBI

Beogradskoj publici će se u četvrtak 25. septembra, sa početkom u 22h predstaviti bend iz Petrovca na Mlavi – Meda, vuk i Sandokan. Ukoliko je neophodno definisati stilski njihov autorski rad, bilo da je reč o pesmama na srpskom ili na engleskom jeziku, dovoljno je reći da je u pitanju zdrava rock svirka koja obiluje dobrom energijom. Osim autorskih pesama, Meda, vuk i Sandokan su poznati i po odličnim cover-ima rock i hard rock standarda, koje će publika u Dangubi imati prilike da čuje, s obzirom da ovaj bend planira više od tri sata dobre svirke.

Iako im je ovo prvi solistički koncert u Beogradu, oni nisu nepoznati beogradskoj publici. Bend postoji od 2007. godine, a već 2008. su nastupali na Global Battle Of The Bands u SKC-u, gde su osvojili peto mesto. Posle niza personalnih promena, 2012. se ustaljuju u postavi Mlorad Stojimirović-Miki (bubanj), Aleksandar Ilić-Aca (vokal, gitara), Nenad Stojković-Shix (gitara) i Srđan Vujatović-Đole (bas). Beogradskoj publici su se ponovo predstavili učešćem na Belgrade Demo Fest Live-u 2013. godine, nastupima u Blue Moonu, Dangubi i u finalu u bašti KST-a. Iste godine svirali su i na Belgrade Beer Festu. Svaki put, napravili su dobru atmosferu u publici i pokazali da su bend koji pretenduje da zauzme značajno mesto na domaćoj sceni.

– U našoj svirci nema mnogo filozofiranja. To je jednostavno zdrav mainstream rock, koji energično prenosimo publici, rekao je Nenad Stojković, gitarista, koji je ove godine dobio nagradu za najboljeg gitarstu na 48. Gitarijadi u Zaječaru, dok su Meda, vuk i Sandokan u oštroj konkurenciji od 14 bendova, pobedili po izboru publike na zaječarskoj Gitarijadi.

Cena ulaznice za koncert u Dangubi 25. septembra je 150 dinara.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.