Muzički zvuci Venecuele u Zaječaru

Sa ciljem da širom sveta promoviše venecuelansku muziku, Hose Alehandro Delgado sa svojim triom otpočeo je evropsku turneju u sklopu koje su tokom maja zakazani koncerti i u našoj zemlji. Pored beogradske i užičke publike, u njihovom muziciranju imaće priliku da uživaju i Zaječarci.

Trio Hose Alehandro Delgado će u četvrtak 22.maja, sa početkom u 21 sat, u Sali muzičke škole u Zaječaru predstaviti autorske numere nastale kao fuzija tradicionalne muzike i savremenog aranžerskog postupka, kombinovanjem elemenata venecuelanskog merengea, karipske salse i sona, zatim malagenje, balade i bolera, džez valcera i muzike afrovenecuelanskih korena sa elementima popa, roka i repa.

U sklopu Evropske turneje koja se realizuje uz podršku Ministarstva narodne vlasti za kulturu I Ministarstva narodne vlasti za spoljnje poslove Bolivarske republike Venecuele trio će posetiti Bilbao, Madrid, Valensiju, Barselonu, Nikoziju, Pariz, Moskvu, Berlin i Atinu.

Svi koncerti biće besplatni a nastup u Zaječaru održaće se pod pokroviteljstvom Ambasade Bolivarske Republike Venecuele a u organizaciji Ustanove Gitarijada.

Početak koncerta pod nazivom „Muzički zvuci Venecuele“ je u 21 sat.

Dobro došli!

OBAVEŠTENJE
Ustanova Gitarijada zajedno sa Ambasadom Bolivarske Republike Venecuele obavestava da će u znak solidarnosti sa stanovnicima pogođenim poplavama, koncert Tria Hose Alehandra Delgada iz Venecuele, zakazan za četvrtak 22. maj, imati humanitarni karakter.

Možda vam se svidi i...

1 Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *