Nezaboravno drugo veče na zaječarskoj Kraljevici!

Grupu ZABRANJENO PUŠENJE u stopu je sinoć pratilo  20.000 ljudi. Nastup za pamćenje i fantastičan provod priredile su upravo ove legende.  Uživali smo u starim hitovima sarajevskog benda ali i imali prilike da čujemo najavu novog albuma, koji nas očekuje u oktobru. Zaista, HVALA!

Zora je počela sa Kandom, Kodžom i Nebojšom i sastavom Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, a završila se izvedbom Darkwood dub-a.

Osim velikih imena revijalnog dela, publika je ponovo imala prilike da vidi i čuje, prošlogodišnje pobednike, bend, Bas I Stega.

Razlog zbog kojeg GITARIJADA i postoji, definitivno je opravdan. Nastupilo je 6 finalista, koji su u pravom smislu te reči “oduvali” sve sa scene!

Odlukom stručnog žirija, u finale 47. Gitarijade plasirali su se: Regulator iz Vrnjačke banje, Helm iz Priboja i Dolia iz Sarajeva.

Osim ovih bendova publici su se, po rasporedu koji je određen žrebom, predstavili: Uzemljenje, Rolin Humes i Scarlet Dust.

Takmičarski bendovi su u više navrata uspeli da razmrdaju publiku svojim autorskim kompozicijama.

Danas nastupa druga polufinalna grupa i biramo pobednike po odluci žirija i publike.

Dnevna dešavanja obeležile su promocije i tribine u lokalu “Pub Rivendell” u Zaječaru, pre svega promocija filma “Mi plačemo iza tamnih naočara”, ali i nastup indonežanske skupine, Krida Budaya.

Takođe, ne smemo zaboraviti i motordžije, koji su dočekali svoje goste, i samo da podsetimo da će danas biti održana i II Međunarodna trka Super Moto, kao I tradicionalni defile.

Izvorni tekst: GiZA magazin

Podsećamo da se na našem sajtu nalazi KOMPLETAN PROGRAM festivala. Ulaz na sve programe festivala je BESPLATAN.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *