Prezentacija 49.Gitarijade na manifestaciji „Beogradski manifest“

Prvog dana festivala svih manifestacija “Beogradski manifest“ uspešno je predstavljen program 49. izdanja Gitarijade. „Beogradski manifest“ zvanično je otvorio Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, koji je istakao da je ovo prilika predstaviti sve turističke potencijale Srbije.

Zvanično otvaranje svestrane manifestacije ispratio je trio „Mastersblastersi“.

Na štandu najdugovečnije rok manifestacije svi posetioci mogli su da se informišu, kako o programu, tako i o konkursu za prijavu demo bendova na 49. Gitariajdu, koji će podsećanja radi biti zaključen 31.05.2015. godine u 24:00.

U muzičkom delu programa na bini naziva“Kultur šok” koja ima zadatak da predstavi sva lica muzike u Srbiji, nastupili su „Meda Vuk i Sandokan“ iz Petrovca na Mlavi. Tmurno vreme nije sprečilo pobednika 48. Gitarijade prema glasu publike, da priredi fantastičan koncert. Ono što izdvaja ove momke sem kvaliteta i harizme jeste i količina pozitivne energije, koju emituju na bini.

Uvod u završetak lepog dana i dobro organizovanog prostora i vremena, bio je vatromet, koji bi mogao poslužiti kao najava za naredni odličan dan na Kalemegdanu.

Večeras od 20 časova na istom mestu, a pod okriljem Gitariajde, nastupiće sastav „Orthodox Celts“. Posetite štand Gitariajde i uživajte u kombinaciji irske muzike i rokenrola.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *