PROMOCIJA GITARIJADE U BEČU

U Beču u Austriji danas (15. maja) biće organizovana promocija 49. Gitarijade. Prezentacija će biti organizovana u okviru promotivnih aktivnosti koje organizuje Turiwstička organizacija Srbije, povodom učešća  naše zemlje na Eurosongu u Beču.

Direktor Ustanove Gitarijada Perislav Ducić istakao je da je čast promovisati najdugovečniji rok festival na muzičkom događaju kao što je Evrovizija. Prezentacija Gitarijade biće održana u Kursalonu, sa početkom u 22 časa.

Naredna prezentacija u okviru promocije grada Zaječara koja će biti organizovana u Beču, zakazana je za ponedeljak, 18. maj.

Gitarijada kao brend grada predstaviće program ovogodišnjeg 49. izdanja koje će biti održano od 29. Jula do 1. avgusta. Prezentacija najdugovčnije rock manifestacije biće održana u „Kući sporta“ (Haus des Sports, Prinz-Eugen-Straße 22 ). Početak je u 20 časova.

Therapy?, Gibonni, Kerber, Dubioza Kolektiv, Galija, Laibach, Guano Apes, kao i niz drugih više su nego dovoljan razlog da se svi ljubitelji rokenrol muzike ovog leta sjate u Zaječar.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *