USTANOVA GITARIJADA OBELEŽILA PRVU GODIŠNJICU RADA

Ustanova Gitarijada je danas obeležila prvu godišnjicu postojanja i rada. Tim povodom su uručene Zahvalnice svima onima koji su učestvali u organizaciji 48. Gitarijade i doprineli afirmaciji najstarijeg festivala u zemlji.

Perislav Ducić, vd direktor festivala je tom istakao značaj osnivanja ustanove čiji je glavni cilj što bolja organizacija festivala ali dodao da će se ustanova pored toga čitave godine baviti različitim aktivnostima:

„Program rada Gitarijade za 2015. podrazumeva realizaciju programa u više pravaca i programskih celina poput Gitarijada Live, Gitarijada Visual, Gitarijada Promotion, Gitarijada Production i mnoge druge. Pregovori oko muzičkog izdanja pobednika 48. Gitarijade, Holographic Human Element iz Travnika i D ZOO iz Subotice su u završnij fazi a saizdavač će biti PGP RTS što je novina u dosadašnjoj produkciji Giarijade. U okvriu promocije 49. Gitarijade u planu je velika turneja kojom ćemo obići sve zemlje Balkana. Turneja će započeti 14. marta promocijom muzičkih izdanja pobednika 48. Gitarijade u Domu omladine grada Beograda a u okviru programa Guitar Art Festivala.“

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *