Vlada Divljan: – Osećam se vrlo dobro i daleko sam od bilo kakve „životne ugroženosti“ i „borbe za život“

vlada divljan na romulijani

Brojni mediji su poslednjih dana objavljivali vesti o teškom stanju u kome se nalazi poznati muzičar, Vlada Divljan. U svim saopštenjima frontmen Idola se „opraštao od života“.
Naime, N1 preneo je vest pozivajući se na hrvatski T portal da “nekadašnji frontmen benda “Idoli” i istaknuti muzičar jugoslovenskog novog talasa Vlada Divljan (56) trenutno prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, on se već godinama bori s teškom bolešću koja se poslednjih meseci pogoršala.
“Vest o teškom zdravstvenom stanju i njegovoj borbi za život rastužila je mnoge njegove prijatelje u muzičkim krugovima, posebno dugogodišnjeg bliskog prijatelja Maksa Juričića”, objavio je T portal.

gitarijada_vlada_divljan
Međutim nekoliko sati nakon što su brojni regionalni mediji preneli vest o zdravstvenom stanju Vlade Divljanina, muzičar se sam oglasio:
“Najpre želim da se zahvalim svim medijima koji se brinu za moje zdravstveno stanje. Trenutno sam na infektivnom odeljenju čuvene bečke bolnice AKH zbog problema izazvanih preležanim zapaljenjem trbušne maramice. Osećam se vrlo dobro i daleko sam od bilo kakve „životne ugroženosti“ i „borbe za život“, kako je to moj drug Maks Juričić pomalo preterano zabrinuto izjavio. Istina je da mi je pre dve godine dijagnostifikovan tumor na slepom crevu koji je početkom prošle godine uspešno operisan i poslat u „mirovinu“. Inače, uskoro mi izlazi novi singl „Neposlušna građanka“ koji sam snimio sa grupom beogradskih muzičara, kao i album snimljen uživo sa zagrebačkim Ljetno Kino Big Bendom, da iskoristim prostor za besplatnu reklamu  ! Više o svom zdravstenom stanju objaviću uskoro, u vidu feljtona, pošto vidim da je interesovanje veliko!”
Podsetimo, Vlada Divljan je nastupio na otvaranju prošlogodišnje 48. Gitarijade na stejdžu na kasnoantičkom lokalitetu „Felix Romuliana“.

vlada divljan na romulijani gitarijada org

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *