Zabranjeno Pušenje u novosadskom klubu „Quarter“

Kultni ex-Yu bend, Zaranjeno Pušenje, koji ste imali prilike da vidite na 47. zaječarskoj GITARIJADI, nakon prošlogodišnjeg nastupa u beogradskom Mikseru, posetiće i Novi Sad. Koncert je zakazan za 21. februar u klubu „Quarter“.

ZP 01

Ulaznice za veliki novosadski koncert Zabranjenog Pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od 800 dinara, što će trajati do 8. februara. Od 9. do 20. februara, možete da nabavite ulaznice po ceni od 1.000 dinara, dok će na dan koncerta karte koštati 1.200 dinara. Ulaznice su dostupne na svim GigsTix prodajnim mestima.

ZP 02

Tokom 2014. godine Zabranjeno Pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet evropskih zemalja obeležilo 30 godina od objavljivanja albuma „Das ist Walter“. Posebno su se izdvojili rasprodate koncerte u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i započela. Bend nije nastupao u Novom Sadu, gotovo dve godine. Osim starih hitova, publika će imati prilike da čuje i pesme sa desetog albuma “Radovi na cesti” , koji možete preuzeti OVDE.

Specijalni gosti Zabranjenog pušenja biće sastav, Zbogom Brus Li.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *