GITARIJADA NA TALASIMA RADIO BEOGRADA 1

Talasi Radio Beograda 1, prošle večeri, oko ponoći, bili su posvećeni Gitarijadi. U emisiji “Druga strana računara” voditelja, Predraga Jovanovića i Vladana Nenadića, o najdugovečnijoj rok manifestaciji, govorili su: Branimir Lokner (muzički kritičar, predsednik žirija Gitarijade), Goran Radisavljević (marketing direktor Gitarijade), Saša Stojčić (PR Gitarijade) I Milena Ilić (PR & marketing tim Gitarijade, urednik GiZa Magazin).

radio bg 1
Tokom dvosatne emisije u fantastičnoj atmosferi, između ostalog, u etar su iznete novine o Gitarijadi, program, pravila i datum otvaranja konkursa za demo bendove i drugo..

Predstavnici Gitarijade, imali su priliku da svoje vreme u studiju provedu i sa Dejanom Gvozdenom, frontmenom grupe Kristali, koji je govorio o 20 godina dugoj karijeri, novom albumu, koncertima, novim tehnologijama i zaječarskoj Gitarijadi.
Ko je propustio da sluša emisiju uživo, reemitovanje ove emisije je u ponedeljak 2. marta u 16 sati na talasima Radija Istočno Sarajevo, i na njihovoj internet stranici : http://www.rtvis.tv/latn/?page=90

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *