Održana konferencija za novinare

Danas, 24. jula 2013. godine, je u maloj Sali gradske uprave u Zaječaru, održana zvanična konferencija za novinare, povodom 47. Gitarijade i 17. Moto skupa koji će biti održani u Zaječaru od 01. do 03. avgusta ove godine.

Po rečima organizatora, već sada je završeno, gotovo 90 posto, planiranih obaveza, kako prema izvođačima, tako i prema posetiocima Gitarijade.

Nebojša Nikolić, zamenik starešine Odreda izviđača „Đorđe Simeonović“ naglasio je da su u toku završne pripreme za postavljanje rock kampa koji će biti na istoj lokaciji kao i prošle godine, tradicionalno besplatan uz jedan obrok dnevno. U vreme Gitarijade počeće i Međunarodni susret izviđača „Oseti prirodu – Feel the nature„.

Slavoljub Milenović, predsenik moto kluba „MC Triumph“, predstavio je program 17. Moto skupa sa posebnim osvrtom na „Super moto trku“ i tradicionalni defile motociklista ulicama grada.

Nemanja Cerović, PR Centra za kulturu Grada Zaječara, osvrnuo se na konkurs za demo bendove i odabrane finaliste. Ekskluziva sa današnje konferencije za novinare je da će nagrada za pobednika po odluci žirija biti snimanje visokobudžetnog spota u protivvrednosti od 3000 eura, dok će nagrada za pobednika po odluci publike biti 100.000 dinara.

Goran Radisavljević, izvršni direktor Timočkog omladinskog centra, predstavio je rock akademiju i prateći program festivala koji će se odvijati u Gitarijada free zone (promocije, tribine, projekcije..)

Učesnike revijalnog programa festivala predstavio je Marko Jeftić, producent Gitarijade, koji je takođe podsetio da je ulaz na sve programe festivala besplatan.

Kako su organizatori naglasili, ova godina biće stepenik više u produkcijskom smislu, tako da su kvalitetan zvuk i dobar provod zagarantovani.

Podsećamo, na našem sajtu već je objavljen kompletan program 47. Gitarijade i 17. Moto skupa.

Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *