U USTANOVI GITARIJADA PROMOVISAN KREATIVNI KURS GITARE

Gitar Art Festival, Ustanova Gitarijada i Muzička škola „Stevan Mokranjac“ iz Zaječara, u prostorijama Ustanove Gitarijada organizovali su promociju Kreativnog kursa gitare i upis novih polaznika.

Pod sloganom „Svi smo mi po malo zvezde“, na promociji je nastupio profesor Kreativnog kursa gitare, Boris Miloradović, dok je Ljubica Lazić ispred Guitar Art Festivala, pozdravila buduće polaznike, koji će za samo četiri meseca naučiti da sviraju gitaru. Bila je ovo prilika i da se polaznicima, koji su prošle godine uspešno završili kurs, dodele diplome.

Kreativni kurs gitare počinje ovog meseca i trajaće do juna ove godine. Polaznici će imati po dva časa nedeljno, a budući gitaristi će imati i svoj prvi javni nastup i to u okviru pratećih programa zaječarske Gitarijade, istakao je direktor Ustanove Gitarijada Perislav Ducić.

Svi oni koji žele da pohađaju Kreativni kurs gitare, mogu se informisatii i upisati u Ustanovi Gitarijada, ili u Muzičkoj školi “Stevan Mokranjac” u Zaječaru.

Guitar Art Festival i Ustanova Gitarijada su prošle godine potpisali sporazum o saranji i ta veza dovela je do toga da na Gitarijadi sada postoji Gitar art stejdž, a 14. marta će u okviru 16. Guitar Art Festivala zaječarska Gitarijada imati svoju celodnevnu prezentaciju u Domu omladine u Beogradu.

Tada će, izmedju ostalog, biti promovisan novi album grupe D ZOO, prošlogodišnjih pobednika Gitarijade sa teritorije Srbije i muzički video spot pobednika Gitarijade po oceni publike, grupe Meda, Vuk i Sandokan, koji će, zajedno sa pobednikom Hrvatskog HGF festivala,(sa kojim Gitarijada ima potpisan ugovor o saradnji) grupom Soul Radio održati celovečernji koncert.

U okviru promocije Gitarijade na Guitar Art Festivalu, 14. Marta će biti otvoren i konkurs za učešće demo bendova na ovogodišnjoj 49. Gitarijadi, koja će biti održana od 29. jula do 1. avgusta.
Možda vam se svidi i...

No comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *